Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Празьке дежавю Прага + Відень"

"Це була наша перша закордонна поїздка..."

Відгук туриста Аккорд тур Natali (КИЇВ) на тур
Поїздка: 29 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Велику подяку хочеться висловити туристичній агенції «Козирний Тур» в особі Козирєвої Ольги за допомогу у підборі новорічного туру! Зупинилися на "Празькому Дежавю + Відень" і не пожалкували. Дійсно казковий тур, цікава програма, вдало підібраний маршрут, затишний готель, цікаві екскурсії.

Керівником групи була Мар’яна Вінтонів, дуже талановита дівчина, максимально намагалась догодити кожному туристу, було помітно що хвилювалась, але чудово справилась із своїми обов'язками, підготувала і програмку туристичну, фільми тематичні вмикала в дорозі, приклала максимум зусиль щоб створити новорічний настрій. Запам’яталась як хороша дівчина))

Тур почався з оглядової екскурсії у Львові, досить цікава екскурсія (але мабуть тільки для тих хто раніше не був у Львові), потім був збір туристів на «Терміналі А» і вже о 12:30 відправлення в тур. Нажаль на кордоні стояли чимало часу і в наслідок чого залишилось мало часу на прогулянку по Кракову.

Дуже сподобалось у Празі, тут можна гуляти нескінченно! Оскільки приїхали ми рано вранці, народу на вулиці майже не було, встигли роздивитись всі краєвиди та пам’ятки без натовпу. Дуже рекомендую вечірню екскурсію «Тіні старого міста»!!! Цікава екскурсія, колоритна, повна несподіванок та позитивних моментів. Також рекомендую скуштувати справжнього чеського пива, ви не пошкодуєте.

Наступного дня ми відправились у місто музики і великих музикантів Відень, архітектура дуже вражає та захоплює. Не зважаючи на те що це було 31 грудня було тепло, вулиці переповнені різноманітними ярмарками зі смачним глінтвейном та місцевими солодощами. За рекомендації курівника групи купили як сувенір цукерки «Моцарт»

І нарешті новий рік у Будапешті. Дуже яскраве місто, все у вогнях та феєрверках. Новий рік (за київським часом, на годину раніше) зустрічали на кораблі пливучи по Дунаю. Отримали масу задоволення від пейзажів, не бентежив навіть пронизливій вітер. Потім швидко переїхали на автобусі ближче до центральної площа і вже зустріли новий рік за місцевим часом. Усе пройшло душевно і невимушено…. шампанське, бенгальські вогні, феєрверки, дуже гарно.

І на кінець хотілося б додати кілька слів: Вже вдруге я поїхала в тур, який організував «Акорд тур», після першого туру залишилися лише позитивні ємоції, чого не скажеш про другий, дорога була важкою. Тур дуже сподобався, але організатори явно ніколи не їздили в подібні тури. Автобус який був заповнений явно на всі 100% (47 місць) не був призначений для такої далекої поїздки, усю дорогу правий ряд автобусу їхав підпираючи ногами сусідів спереду. В чотириденному турі проспати три ночі сидячи і не маючи змоги навіть опустити крісло (тому що крісло опускаючись просто лягало, в самому прямому смислі, на ноги сусідові позаду).

Інші відгуки Natali

Календарь 07.09.2017 - відгук на тур Родзинки Закарпаття
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури